Sómasszázs

                                                        Hát masszázs                         7.300 ft          45 - 50 perc

                                                       Teljes test masszázs              10.300 ft          85 - 90 perc

bérlet lehetőségek:          5 alkalom + 1 ajándék alkalom,         9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs

vagy   méregtelenítő talpmasszázs   

                                                                                           Időpontot kérek

Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében. Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs.
A sómasszázs során az értékes só, és a masszázsolaj biztosítja a test méregtelenítését. Kitisztítja a bőr mélyebb rétegeit, miközben a gyógynövényes olaj illóolaj tartalma felüdíti és megnyugtatja testünket, lelkünket. Egyben nagyon jó testradír is, mert a Himalája-sómasszázs során a felső elhalt, hámréteget eltávolítja a bőrről, szabaddá válnak a pórusok, így bőrünk oxigénfelvevő képessége jelentősen megnő.
A Parajdi-só terápia  nagyon jól alkalmazható: allergia, zsíros bőr, torokfájás, emésztési gondok kiegészítő kezeléseként.

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.