Küldetésnyilatkozatom

Mi az egészség kulcsa? Rengetegen abban a tévhitben élnek, hogy a szerencse, a jó genetika, vagy a sok pénz. Tévedés! A legfontosabb elem, amivel megőrizhetjük jó egészségi állapotunkat, vagy javíthatunk rajta, a felelősségvállalás , a tudatosság.
Az egészségi állapotunk leginkább rajtunk múlik, mi tehetünk önmagunkért a legtöbbet és nem más. Az egészségünkért való felelősségvállalás erőfeszítést, igyekezetet és tetteket kíván meg tőlünk. Elsősorban rajtunk múlik.
Rohanó életmódunkkal túlhajszoljuk testünket,lelkünket és csak a fájó tünetek azok, amik megállítanak. Ezek a megállások kizökkentenek minket és felhívják a figyelmet a rendszeres ápolásra, törődésre.

Bemutatkozás

Sok szeretettel várlak egy kellemes masszázsra, de még mielőtt bejelentkeznél, engedd meg, hogy bemutatkozzam.
Eddigi életutamon mindig nagy szerepet kapott a szolgálat, mások segítése, támogatása.
Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni,

 problémáikon segíteni, így eddigi életpályám is erről szólt, mind a kozmetikus szakmám, mind a kórházi betegirányító munkám során.
Ha nekem valahol fáj, húzódik, görcsös, nem tudom megmozdítani, petyhüdt, élettelen, akkor még mennyi embertársam érezhet így?
Aztán tavaly novemberben erős  késztetést éreztem magamban, hogy valami még többet tudjak tenni az emberek testi, lelki épségéért.
Nagyon sokszor szembejött velem egy lehetőség és nem bírtam ellenállni, hogy én is megtanuljam a masszázs  tudományát, mert rájöttem, hogy ez lehet az, amivel az emberek segítségére lehetek. Jelentkeztem reflexzónás talpmasszázs képzésre.
Annyira magába szippantott ez a  millió tudást, technikát felölelő tudomány, hogy egyet pislantottam és már egy éves képzés résztvevője voltam.
Folyamatosan tanulok újabbnál-újabb technikákat , hogy minél szélesebb körben tudjam segítő kezeimet munkára fogni.

 Szívügyem a mozgásszervi panaszok - fájdalmak, enyhítése, segítése, állapotjavítása.

Nagy szerencsémre, párom és kisfiam teljes mellszélességgel szenvedélyem, hobbim, elhivatottságom mellett áll.
Úgy érzem, hogy igazán úgy tudok tovább fejlődni, ha én is változom és másokat is segíthetek.
Bízom benne, hogy minél több ember szavaz nekem bizalmat mert ő általuk tudok egyre jobban fejlődni, magasabb színvonalat nyújtani.

Várlak Sok szeretettel :
Vincze Georgina
Testi, lelki egészséged Segítője

Frissítő, egészségmegőrző szolgáltatást végzek. A szolgáltatásaim nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, diagnosztizálást, kezelést.    

Fájdalomcsillapítás, relaxálás, feltöltődés, frissesség, lazítás, nyugalom, szakszerű fogások, mosoly, kedvesség, megbízhatóság. Ezeket tudom garantálni.