Tápláló-feltöltő arcmasszázs


Tápláló - feltöltő arcmasszázs (+ radír )                                         5.800 Ft                    50 - 60 perc 

                             Tápláló - feltöltő arcmasszázs (+ radír  + maszk )                         6.800 Ft                     60 - 70 perc

                             Tápláló - feltöltő arc + dekoltázs masszázs (+ radír + maszk )     7.300 Ft                     60 - 70 perc

                      bérlet lehetőségek:          5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  hidrobráziós peeling

Időpontot kérek


A nagyvárosi stresszes forgatag, a nap és a víz kimerítette arcbőrödet?

A dehidratált bőr száraz és fakó, melyhez a nyár, a napsütés és a klóros víz extrán hozzátett egy lapáttal. Ha vissza szeretnéd kapni bőröd rugalmasságát, akkor bizony oda kell figyelned arcod ápolására. Hidratálódj, energetizálódj, virulj ki a kézi feszesítő arcmasszázs segítségével, mely stimulálja a sejtek működését, arcod pedig puha, ragyogó és rugalmas lesz!  
AJÁNLJUK MERT:  
Biztos Te is naponta, sőt, óránként belefutsz az ígéretesnek hangzó szépségpraktikákba, igaz?  
Aztán ha neki is veselkedsz, nem sok jó sül ki belőle. Félreértés ne essék, nagyon hasznos tanácsokat találhatunk a neten, de ha az arcodról van szó, érdemes óvatosnak lenni.  
Mi a megoldás ha mégis hidratálni, feszesíteni szeretnéd hóka bőrödet?  
A kézi arcmasszázs, mely során nem kell égési sérülésektől, bőrpírtól és egyéb mellékhatásoktól tartanod, csak élveznek, kell a masszázs fogásait, mely stimulálja a szöveteket, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, rugalmasabbá varázsolja a szöveteket.
Ha a tükörbe nézve, csak nyúzottságot, petyhüdtséget és egyre több ráncot látsz, a testedet pedig kimerültnek érzed, akkor végre itt az ideje időt szánni az arcbőrödre és ezáltal a szervezetedre is!   
A szakértő által végzett arcmasszázs nem csupán bőrödre van feszesítő hatással, de pihentet, és arcod vérkeringését, méregtelenítését is serkenti! A masszázs során sokkal intenzívebben beszívódnak a hatóanyagok.  
A feszes bőr titka!

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.