Kismama masszázs

                                                                            Teljes test masszázs       8.800 ft           80 perc

                       bérlet lehetőségek:          5 alkalom + 1 ajándék alkalom,     9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs  vagy                                                                                                                                                                                                    méregtelenítő talpmasszázs   

                                                                                                      Időpontot kérek

A kismamáknak ma már nem nem kell lemondaniuk a masszázs egészség megőrző, gyógyító hatásairól, hanem bizonyítottan szükségük is van rá. Sok évvel ezelőtt tévesen veszélyesnek vélték, ma is meg-meg maradt egy-egy emberben a tudat, hogy árthatunk vele. Ezért, hogy születendő babájukat óvják a kismamák inkább lemondanak erről. Ám már sok éve tudjuk, hogy egy zavartalanul folyó terhesség időszakában nemcsak a mamának könnyíthetjük meg a gyermekvárás során bekövetkező változások  testi idegrendszeri hormonális lelki-szellemi hatásainak nehézségeit (pl.: ödéma izomtónus változás fáradékonyság hát-derékfájdalmak lábak elnehezülése - visszértágulatok székrekedés striák megjelenése vérnyomás ingadozás nyugtalanság ingerlékenység elbizonytalanodás félelem a szüléstől ... hanem a vegetatív idegrendszer egyensúlya másodlagos hatásként a baba-mama harmonikus állapotát hozhatja elő, segítve ezzel a nyugodt fejlődést a babáknak és ami elősegítheti (preventív jelleg) a problémamentes terhesség lefolyását, a boldog babavárást a nyugodt és lelkes édesanyában a békés fejlődést.
Javallott:  
-zavartalan terhesség esetén
- nem teljesen problémamentes várandósság idején orvosi jóváhagyással   
Ellenjavallott:
-cukorbetegség esetén csak  orvosi engedéllyel
-szokatlanul növekvő magzatmozgás esetén
- rendellenes folyás esetén (pl. véres. elszíneződött)
-szokatlan rosszullét esetén
-fertőző betegség esetén  
-hőemelkedés-láz esetén
-hányás, hasmenés esetén

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.