Thermo masszázs -masszázsgyertyával

                                                            Hát masszázs        7.300 ft             60 perc

                                                  Teljes test masszázs      10.800 ft      100-110 perc

  bérlet lehetőségek:          5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30                                                                                                          perces arcmasszázs  vagy  méregtelenítő talpmasszázs   

                                                                Időpontot kérek

A masszázsgyertya egy különleges élményt nyújtó EGYEDI masszázseszköz, amely a thermo masszázsok kategóriájába tartozik. A masszázsgyertya nem csak a testet pihenteti meg, de a lélekre is gyengéd hatással van. Az égés során felszabaduló meleg viasz és illatok kényeztetik az érzékeket, miközben a masszázs érintése ellazítja a test izmait és szellemet.

A masszázsgyertya egy speciálisan kialakított viasz, amely alacsony hőmérsékleten olvad. Amikor a gyertya meggyújtásra kerül, a viasz lassan és egyenletesen olvad. Ezzel fogsz masszírozni!

Enyhe, meleg olvadéka semmivel össze nem hasonlítható, kellemes érzést biztosít. A meleg viasz könnyedén oszlik szét a bőrön és masszázs közben könnyű mozdulatokkal elterül.

Megvan az a libabőrös érzés, amikor fázol és elmerülsz egy kád meleg, illatos vízben? Ez az élmény fog visszaköszönni a masszázsodban

Masszázsgyertya jótékony hatásai:

    1. Fizikai és Lelki jótékony hatások: A masszázsgyertya nemcsak a bőrt kényezteti, hanem a test mélyebb rétegeibe hatoló meleg és illatok relaxáló hatása is érezhetővé válik. A masszázs minden hatását feltúrbózza ez a technika!

   2. Hidratáló hatás: A masszázsgyertya olaja gazdag hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaz. Ez segít hidratálni és táplálni a bőrt a masszázs alatt, így az ügyfelek érezhetik, hogy bőrük simább és rugalmasabb.

3. Mélyebb ellazulás – Egyedülálló ÉLMÉNY és KÉNYEZTETÉS: Az eljárás során a meleg olajat közvetlenül a testre locsoljuk, majd masszírozzuk a kezelt területeket. Ez a közvetlen érintkezés a meleg olajjal segít a testnek még mélyebben ellazulni és feszültség mentesíteni.

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.