Talpreflexológia -  öngyógyítás

Kombinált- Méregtelenítő talpmasszázs + zóna

6.600 ft        60-80 perc

bérlet lehetőségek:           5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs

Időpontot kérek

Teljes reflexzónás Talpmasszázs

                                                                                                 9.000 ft          110-120 perc

bérlet lehetőségek:           5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs

                                                                                                    Időpontot kérek

                                        Miért hasznos a talpreflexológia számodra is?

Felerősíti a szervezet öngyógyító mechanizmusát,
Egyensúlyt teremt az alul működések és túlműködések között (pl. vérnyomás ingadozás, pajzsmirigy túl-, vagy alul működés).
Serkenti a vér- és nyirokkeringést,
Erősíti az immunrendszert,
Elősegíti a salakanyagok kiválasztását,
Szabályozza az enzim- és hormonháztartást,
Csökkenti a fájdalmat
A talpreflexológia nincs korhoz kötve, napszaktól függetlenül bármikor alkalmazható. Ha épp nincs segítséged, akkor is alkalmazható, tudod masszírozni a talpadat saját magadnak, nézve a talp térképet, így is eredményes lesz a masszázs.
Hogyha épp nincs szervi panaszod, csak fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, akkor is jó a talpreflexológia, ugyanis egy-egy ilyen masszázs után az egész test feltöltődik energiával.

A talpunkon kb. 70 000 idegvégződés található és ennek köszönhetően a talpmasszázzsal komoly hatást lehet kifejteni a testben található energia blokkok feloldására az egyes szervek funkcióinak javítására és a szervek energiahiányának megszüntetésére, a szervezet öngyógyító erőinek aktivizálására.
A talpmasszázs erősíti az immunrendszert ás segít az egész testben csökkenteni a fájdalmakat. Javítja a keringést, kedvezően befolyásolja az emésztési problémákat, vesepanaszokat, légzőszervi problémákat (asztma, allergia) reumát. Elősegíti a méregtelenítést, a lerakódott salakanyagok távozását.
Nem javasolt a talpmasszázs ha,
gyulladt, visszeres a láb (embóliaveszély miatt)
gombás (fertőzés szétterjedhet)
erősen dagadt, ödémás a láb
törött/sérült a láb
súlyos szívbeteg, veszélyeztetett terhes
daganatos betegségben szenved

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.