Gerincnyújtó/gravitációs pad


Masszázs   kiegészítéseként                                        1.300 ft           10-15 perc

Önálló kezelésként                                                       2.300 ft           15-20 perc

  bérlet lehetőségek:    5 alkalom + 1 ajándék alkalom,    9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs vagy  méregtelenítő talpmasszázs                                                                                 

                                                                             Időpontot kérek


Gravitációs pad a gerinc álma! Hátfájás, derékfájás és gerincsérv megelőzésére és kezelésére! 


A hátfájás, derékfájás sok-sok ember életét kíséri végig. A különböző gerinctáji panaszok: gerincferdülés, gerincsérv, meszesedések, kopások, csigolyacsúszások, lumbágó kellemetlen hosszantartó fájdalmakat okoznak, ezáltal megkeserítik az egyén életét.Mindezek oka lehet a hanyag testtartás, a mozgásszegény életmód, az egész napos álló- vagy ülőmunka, esetleg egy rosszul beállított szék vagy asztal. Ha ezekre nem figyelünk kellően oda, sajnos a kor előre menetelével a probléma egyre súlyosabb lehet.

Tested tartó oszlopa megérdemli, hogy jól tartsd magad! Próbáld ki a gravitációs gerincnyújtó padot!

A gravitációs, gerincnyújtó pad - közismert nevén denevérpad – kiváló segítséget nyújt a hátfájás, derékfájás és gerincsérv kezelésében és megelőzésében.
A gravitációs gerincnyújtó pad nagyszerűen alkalmazható a gerincsérv és porckorongsérv műtét nélküli és műtét utáni kezelésére, lumbágó, derékfájás, hátfájás enyhítésére, megszűntetésére, az elváltozások kezelésére.

A gép használója kezdő pozícióba kerülve rögzíti bokáját, majd fokozatosan billen fejjel lefelé. Ebben a testhelyzetben a gerincoszlopot nem terheli nyomás, képes ellazulni, a gerinc melletti izmok a függeszkedés következtében nyúlnak. A nyújtáskor fellépő húzóhatás a csigolyákat eltávolítja egymástól, megszűnnek a gerinc kisízületeinek félficami állapotai. Vákuumhatás keletkezik a porckorongok belsejében, ami a porckorongokon megjelent kiboltosulásokat és ezek sérvesedéseit visszahúzza az egészséges, eredeti állapot felé.

A fordított állapotú nyújtás segítségével visszaáramlik a csigolyatest belsejébe a folyadék, amitől az rugalmasabbá válik, gátolja a porckorongok folyadékvesztését, így a leépülési folyamatok késleltethetőek. Mindvégig egy jóleső, kellemes érzetet nyújt, mely egy kényelmes nyújtózkodásnak felel meg; ellazulnak az izmok, természetes módon csökken és szűnik meg a fájdalom. Az egész testnek, vérkeringésnek felüdülést jelent és felfrissülve, megkönnyebbülve, relaxáló hatásából eredően pedig fittnek és kipihentnek érzi magát mindenki már egy pár perces kezelést követően is.

A gravitációs gerincnyújtó pad természetes módon enyhíti a hátfájást, derékfájást, növeli a vérkeringést, csökkenti a stressz okozta feszültséget. Az eszköz lehetővé teszi a test biztonságos lógását, ami egy természetes segítség a gerinc nyújtásában és sok egyéb egészségügyi előnnyel rendelkezik.

Indikációk (használata ajánlott)
gerincsérv esetén
boka, térd, csípőízületi fájdalmak, kopások kezelésére
testmozgás utáni nyújtásra
gerincferdülés esetén
csigolyák elcsúszásának fennállása esetén
nyak, hát, derékfájás esetén
Bectherew (SPA) I-II stádium esetén
viszeres panaszok enyhítésére

Kontraindikációk (használata ellenjavallt)
kezeletlen magas vérnyomás fennálása
előrehaladott csontritkulás
beépített szívritmus szabályozó esetén
glaukóma,retinaleválás, kötőhártyagyulladás
vérzékenység
deréktáji daganatos állapot
agyvérzés, agyérproblémák
terhesség második szakasza
hasi sérv
ízületi protézis