Lávaköves masszázs

                              -A forró csoda relaxációhoz, izomlazításhoz

                                                            Hát masszázs        7.300 ft             60 perc

                                                  Teljes test masszázs      10.800 ft      100-110 perc

  bérlet lehetőségek:          5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs  vagy                                                                                                                                                                                                                      méregtelenítő talpmasszázs   

                                                                                     Időpontot kérek

A lávaköves masszázs olyan alternatív masszázs fajta, amely az Ayurveda filozófia alapján pozitív energia bevitellel a csakra pontokra irányul.  

A masszázs alatt születő energia harmonizáló és tisztító hatású. Ez az egyedi terápia a vulkanikus tevékenység alatt keletkező kövekkel rendkívül hatékony.
A kezelés pozitív reflexhatásokat vált ki a szervezetből lokálisan és az idegi összeköttetés révén távolabbi területeken és a belső szervekben is.
A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság.  
Hatását tekintve a meleg köves masszázs Hot- Stone - csökkenti a stresszt, a feszültséget és a fáradtságot.  
A masszírozás kitágítja a hajszálereket, serkenti az anyagcserét és javítja a vérkeringést. Megszünteti az izomfeszültséget és kiüríti a méreganyagokat. Lazítja az izmokat, felfrissíti az inakat, segiti a kötőszövet mozgatását kollagén és elasztin termelődés fokozásával.  
Mivel a masszázs kiegyensúlyozza az energiaáramlást és semlegesíti a negatív energiákat, ezáltal a testet és a lelket egyaránt harmonizálja. A páciensek mély ellazulást, s a " lebegés" élményét élik meg miközben ugrás szerűen javul a közérzetük, energetikailag kiegyensúlyozott, feltöltött állapotba kerülnek.

Az ön által kért kezelés mindig  állapotfelmérés után kezdődhet el.
Abban az esetben, ha a vendégnek a kontraindikációja miatt nem lehet elvégezni a kért technikát, azt nem áll módomban elvégezni. Helyette megbeszéljük a neki megfelelő technikát, amit az állapota megenged.