Metamorf "masszázs"

1 alkalom                  5800 Ft    60 perc

bérlet lehetőségek:           5 alkalom + 1 ajándék alkalom,        9 alkalom + 1 ajándék alkalom + ajándék  30 perces arcmasszázs / talp masszázs

A modern világ embere már szinte mindentől szorong. A munkahelyi stressz, a magánéleti problémák, az emberi kapcsolatokban előforduló konfliktusok
mind-mind előidézhetik az állandó aggodalmat és a negatív gondolkodást. Ezen kívül az öröklött tényezők és a neveltetés is előcsalogathatja belőlünk azt a folyton idegeskedő, és ezzel másokat idegesítő személyt, aki köszönőviszonyban sincs azzal, akik valójában vagyunk.

Az érintés már önmagában is gyógyít. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a rendszeres testi érintés hatására oldódik a stressz, nem alakul ki depresszió, erősödik az immunrendszer, jobban gyógyul a beteg, az egészséges ember pedig kisebb eséllyel betegszik meg, és jobban alszik.

A lábfej meghatározott pontjain, a testünk összes szervének a reflexpontja megtalálható. A tenyéren, fejen ugyan így.

A metamorf masszázsban a gerinc reflexpontjait érintem a lábfej belső részén, a kézfejen és a fejen nagyon lágyan, így stimulálva a gerincet - a tudatalatti vélt helyszínét - , fellazítva a blokkokat. Az érintés által keletkezett energiahullám kilöki ezeket a fellazult gátakat.   A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Mindaz a kellemetlen hatás, ami a fogantatásunktól életünk során ér minket (sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások ) elraktározódik a tudat alatt.  

Kifejezetten ajánlott:

férfiaknak

depresszóiban szenvedőknek

pánik betegséggel küzdőknek

Lelki blokk lehet minden olyan történés, pillanat az életedben, ami:

fájdalmat okozott

nem értettél meg

ahol nem tudtad megvédeni magad

ahol szégyellted magad

traumák

lelkiismeret furdalások

szeretet megvonás

Általában ezek nem szándékosak, nem is vesszük észre és körülbelül 4 éves korunkig szerezzük be.

Ezek a lelki blokkok, akadályozzák az energiaáramlást. Egy idő után energiahiány lép fel, ami kihat a tudatunkra, a mindennapi életünkre, és akár testi problémákat, betegséget is okozhat.

Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval, pánikbetegséggel küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

Eljöhet az életünkbe az a pillanat, amikor átalakuláson, "metamorfózison" kell keresztülmennünk, vagy magunkban szükséges valamit átalakítanunk fejlődésünk, továbblépésünk érdekében. Én, mint katalizátor veszek részt a folyamatban, mellyel elindul egy energetikai hatás, ami elindítja az öngyógyítás folyamatát.

Ez a terápia minden korosztály számára javallott, a terhesség alatti időszaktól a csecsemőkön át az idős korig. Segít a stressz, a depresszió, a szorongás feloldásában, mindenféle betegségek esetén, beleértve a rákot, és a halálos betegeket is, mert segít megérteni az adott helyzetet, a halálfélelmet, annak elfogadását.

A kezelés alapja a láb területe, amely kapcsolatban áll az egyén szellemi és érzelmi részével. Ezzel a technikával az egyénben a mentális és érzelmi stressz felszabadul, egyfajta megkönnyebbülést érez, ami a testi ellazuláshoz vezet.

Eltávolítva a gátoló blokkokat az egyén visszanyeri életerejét, így beindul az egyén öngyógyító képessége. A hatás kellemes, pihentető, kényelmet, rugalmasságot, biztonságot és teljességet biztosít. Alkalmas azoknak is, akik pusztán változtatni szeretnének az eddigi életükön, növelve a saját életminőségüket.

A módszer ebben az átalakulásban segít.

Kíméletes, de nagyon hatékony.

Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken és időseken is. Kontraindikáció nincs.

Ez a masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat. Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Kedvezően hat:  

pszichoszomatikus tünetekre

pánikbetegségre

rendszeres végtaggörcsökre

allergiára,

asztmára,

autoimmun betegségekre,

cukorbetegségre,  

csont-és fogproblémákra,

depresszióra,

epe-emésztési gondokra,

a gyomorfekélyre,  

hajhullásra,

idegbecsípődésekre,

ízületi problémákra,  

körömrágásra,

máj problémákra,

migrénre,

pánikbetegségre,  

szívritmus zavar

torok-és fülfájásra

vese,  

vérnyomás problémákra.


A "masszázs" hatásosságát növeli a folytonosság. 3 alkalom amit ajánlott meghatározott időn belül elvégezni. Utána a vendégen múlik , mennyire van szüksége.