Led fényterápiás szépségmaszk

                                                                  I.kezelés              90'                    9300 Ft      

                                                                 II. kezeléstől        45'                    5.800 Ft

                                                  Időpontot kérek                        
Polarizált LED fényű szépségmaszk a legkedveltebb fényspektrumokat alkalmazza a bőr megfiatalítására, energizálására, működésének optimalizálására vagy éppen a gyulladt aknés bőrök kezelésére. Az arc formájához jól illeszkedő maszk 120db polarizált LED fényforrást tartalmaz és használatával a leggyakoribb 7 terápiás szín (vörös/infravörös, kék, bíbor, sárga, zöld, világoskék és fehér) közül választhatunk. A kiválasztott fényspektrum és a koncentráltfényenergia a kezelések során a bőr legmélyebb rétegeibe is képes behatolni és ott változásokat előidézni.

A maszk által használható színek hatásai:
Vörös szín - 630nm: élénkítés, bőrregenerálás, csökkenti a ráncokat és javítja a bőr feszességét, valamint segít megszabadulni a szem alatti duzzanattól.

Zöld szín - 525-560nm: Javítja a vérkeringést és ellazítja a bőrt. A bőr pigmentképzési folyamatainak optimalizálása(foltok, szeplők és elszíneződések).

Kék szín - 460nm: Támogatja a pattanások elváltozásainak kezelését és megakadályozza az újak képződését is. Gyulladás csökkentés, AKNE kialakulásáért felelős probioni baktérium működésének gátlása.

Sárga szín - 580nm: Kollagén és elasztikus rostok termelődésének fokozása. A kezelés energiával látja el a sejtek energiaközpontját, növeli az aktív oxigén mennyiségét, táplálja a sejteket. 

Lila szín - 830nm: Melanocitákon működik, amelyek felelősek a testünk bőrének és hajának színéért. Az eljárás során világosítja és csökkenti az időskorban jelentkező elszineződéseket, szeplőket és foltokat

Világoskék szín - 468-483nm: Javítja a sejtek energiáját és anyagcsere folyamatok harmonizálása

Fehér szín - 380-730nm: Nagyon mélyen behatol a bőrbe, felgyorsítja az anyagcsere munkáját, eltávolítja a ráncokat, a kezelés különösen ajánlott azok számára akiknek problémái vannak a bőr feszességével.

Alkalmazhatóság:
– Fényét vesztett, fakó bőr helyreállítására
– Felszíni ráncok halványítására
– Fáradt bőr vitalizálására
– Szem körüli sötét karikák halványítására
– Akne problémák kezelésére
– Pattanásos, gyulladt bőr nyugtatására, javítására

A készülék előnyei:
A LED terápia alkalmazása az arckezelésben egy új, modern, fájdalommentes eljárás, a készülék ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen követi az arc vonalát, így biztosítva az egységes fény bejutást, a kezelt terület sejtjeinek aktiválását. A LED terápia hatására javul a bőr rugalmassága a nyirokrendszer aktivizálásával a tág pórusok, gyulladások enyhítését érjük el, mindemellett akne problémák kezelésben is hatásos. A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul.
Minden bőrtípusra alkalmazható.

A kezelés ellenjavallatai:
Fertőző eredetű betegség, lázas állapot, kezeletlen magas vérnyomás, stroke-ot követően, arcidegbénulás, terhesség, szívinfarktust követően, idegrendszeri eredetű betegségek esetén.

A LED technológiáról:
A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek.

A piros fény: az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.
A zöld fény: gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szem körüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kitűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
A kék fény: akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt akne problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása. Tiniknél fokozottan ajánlott heti egyszeri alkalmazása tisztító kezelés mellett.

I. Kezelés menete:
Arc letisztítása bőrtípusnak megfelelően
Peelingezés bőrtípusnak megfelelően 
Tonizálás
Masszázs bőrtípusnak megfelelően kiválasztott masszázskrémmel
Hatóanyag bevitel ultrahanggal
LED fényterápiás maszk alkalmazása, a problémának megfelelően beállított színnel
Befejező hidratáló krém.
LED fényterápiás kezelés ideje 90 perc

II. Kezelés menete:
Arc letisztítása bőrtípusnak megfelelően
Peelingezés bőrtípusnak megfelelően 
Tonizálás
Hatóanyag bevitel
LED fényterápiás maszk alkalmazása, a problémának megfelelően beállított színnel
Befejező hidratáló krém

LED fényterápiás kezelés ideje 45 perc